Wednesday, December 9, 2009

Masa terluang..

Erm.. Apa yg korang buat masa2 terluang cuti2 M'sia ni..??
Ak dah naik bosan dok umah diam2.. So, ak lakukan semula rutin harianku.
Setiap hari isnin, selasa, khamis dan jumaat ak work out kat gym.
Sabtu and ahad plak ak kua g jogging pusing tasik Likas, Kota Kinabalu.
Kadang2 tu kalu member ajak men futsal, sambung la sampai lewat malam. hehe..
Yes, ak masih lagi d sabah. 26hb ni balek UPM semula. Dah nak naik sem baru ni.
Result camna ek..?? Tah la, malas nak fikir dlu. Relaxkan fikiran kejap.. hehehe..


Dah lama kan ak tak menulis blog ni..? Hrmm.. Ntah la..
Nak kata sebok, tak jgak. Nak kata free, malas plak mo menulis dah.. Aduhai..~~
Tp memang kalu kita buka telinga n then dgar bukaan kata org len yg mematikan,
terus kita turut mematikan niat utk menulis cereka rama yg menarik hasil tulisannya.
Ape ape aje la..~~ Ada aku kesah..?? hahaha..


[Saja ku selitkan sedikit gambar muka2 tahan bosan kat umah n kat mna2 ni] hehehe..

2 comments:

Ms_Mui2 said...

hoho..bodybuilder..hehe

ICE said...

Haha.. Tq tq..
Bukan nak masuk comepetition pun.
Tp kalu dpt masuk tu, try aje la. hehehe..

Post a Comment